Over ons

Concept Elektro is uitgegroeid tot een daadkrachtige, efficiënte en flexibele organisatie met positieve, vakkundige werknemers.
Voor ons is er maar één klant en dat is de tevreden klant. In elke fase van het project, dus van ontwerp tot en met de after sales. Hieronder vindt u onze kernwaarden. Zo ziet u waar u op mag rekenen als u met ons samenwerkt.

slider-concept-elektro

Hoge kwaliteit

U krijgt bij ons de beste kwaliteit. Dat bereiken wij door het gebruik van technisch hoogwaardige producten en materialen. Bovendien hebben wij alleen zeer goed opgeleide en ervaren mensen in dienst.
Of onze monteur nou de opdracht krijgt om een meterkast aan te leggen in een woning of een compleet plan voor noodverlichting in een nieuw te bouwen kantoor. In alle gevallen krijgt u bij ons de beste kwaliteit.
Van inbraakbeveiliging tot cameratoezicht. En van licht- en krachtinstallaties tot paneelbouw. Zowel in de bouw als in de industrie. Ook voor Duurzame oplossingen zoals laadstations voor elektrische auto’s of zonnepanelen kunt u bij ons terecht.
Naast strenge eisen voor onze materialen, leggen wij ook de lat hoog voor ons personeel. Dankzij onze strikte selectiecriteria hebben wij alleen goed opgeleide en zeer ervaren mensen in dienst. Ons team van technici zorgt, onder leiding van een ervaren projectleider, voor een deskundige uitvoering van elk project. Hoe klein of hoe groot het project ook is. Onze mensen zijn betrokken en zeer gedreven om voor u de beste oplossing te bedenken en deze uit te voeren. Wij zijn aangesloten bij de volgende vakorganisaties Uneto-VNI ,SEI, VEB (beveiliging) en Kiwa (brand installatie- en onderhoudsbedrijf)

Optimale service

Wij staan garant voor optimale service want wij realiseren ons dat onze klanten en onze samenwerkingspartners blind op ons moeten kunnen vertrouwen. Zowel tijdens een project als daarna. Daarom hebben wij onder andere een 24/7 storingsdienst.
En onze servicegerichtheid gaat na oplevering van een project gewoon verder. Is er een storing of zijn er technische problemen? U kunt mailen naar services@conceptelektro.nl. Ook buiten de kantooruren is één telefoontje naar onze Storingsdienst voldoende: +31 (0)23 56 227 63. Ons mensen zijn altijd bereikbaar zowel tijdens een project als daarna,zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag per mail tijdens kantooruren en per telefoon na kantooruren

Flexibel en oplossingsgericht

Van een adviseur en partner in elektrotechnische installaties mag u hoge verwachtingen hebben. Zowel op het gebied van advisering als wel de uitvoering. Wij zijn flexibel en bijzonder oplossingsgericht. Wij zijn er om voor u de beste oplossing te bedenken en uit te voeren.
Door de samenstelling van ons team, in zowel kwaliteit als kwantiteit, zijn wij altijd – én op korte termijn – in staat de juiste persoon te laten optreden op de juiste plek in de grote diversiteit die de elektrotechniek van vandaag kenmerkt. Elke monteur en adviseur heeft zijn eigen specialisaties. Logisch, want het ontwerp en de bouw van bijvoorbeeld een industriële installatie voor afvalwerking industrie vraagt om andere kwaliteiten en ervaring dan de aanleg van domotica in een luxe wooncomplex .
Waar u Concept Elektro ook voor inschakelt, u krijgt altijd een duidelijk klankbord voor al uw elektrotechnische zaken. Voor uw probleem of voor uw situatie bedenken wij altijd een oplossing. U staat er niet alleen voor; wij denken mee.
Wij houden ons bezig met installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Licht- en krachtinstallaties, brandmeldinstallaties, noodverlichting, datasystemen, airco installaties, belichtingsinstallaties, telefooninstallaties, deurintercom/video installaties, laadstations voor elektrische auto’s, zonnepanelen etc., service, onderhoud en beheer.

Veiligheid voor alles

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een veilig, gezond en milieubewust werkklimaat te scheppen voor die werkzaamheden die onder onze verantwoordelijkheid vallen. Bovendien moeten de elektrotechnische installaties die wij opleveren voldoen aan alle vereisten. Wij hebben alle benodigde certificaten en diploma’s hiervoor.
Concept Elektro neemt de verantwoordelijk voor het scheppen van een veilig, gezond en milieubewust werkklimaat voor die werkzaamheden die onder haar verantwoordelijkheid vallen. Om deze reden maken wij een risico annex veiligheidsplan voor projecten waarbij dat nodig is.
Natuurlijk mag u erop rekenen dat wij onze installaties altijd met een keurings- en een opleveringscertificaat leveren. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze oplossingen voor inbraakbeveiliging en cameratoezicht

Detachering

Concept Elektro biedt de mogelijkheid om personeel te detacheren of om gehele projecten in eigen beheer uit te voeren en service te verlenen c.q. te onderhouden conform gemaakte afspraken.

Voor meer informatie bel 023 562 2763 of neem direct contact op.