Inbraakpreventie Hoofddorp

Inbraakpreventie Hoofddorp door Concept Elektro

Gemiddeld worden er 250 inbraken gepleegd op een dag. Het is dus noodzakelijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak. Iedereen wilt een veilig gevoel creëren in huis. Concept Elektro helpt u met inbraakpreventie Hoofddorp.

Middelen voor inbraakpreventie Hoofddorp

Er zijn verschillende middelen waarop u inbrekers uit uw huis houdt. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur en raam hendels, automatische verlichting etc. Het zien van deze beveiliging werkt meestal al preventief. De inbreker zal vaak de moeite niet meer doen.

Nieuwste systemen

Concept Elektro installeert ook de nieuwste inbraakpreventie Hoofddorp. Hierbij moet u denken aan draadloze wifi camera’s die u kunt besturen en bekijken via uw mobiel. Of het in/uit schakelen van lichten of andere apparaten. Hierdoor kunt u altijd wanneer u wilt de veiligheid van uw pand of huis controleren.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een ander middel voor inbraakpreventie is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met een Politiekeurmerk Veilig Wonen weten de inbrekers dat uw huis goed beveiligd is. En in sommige gevallen kunt u tot wel 20% korting krijgen op uw inboedelverzekering.
Aan dit keurmerk zijn wel een aantal eisen verbonden. In het kort zijn deze eisen:
– Goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels. Denk ook aan de garage wanneer deze via een tussendeur met de woning verbonden is.
– Verlichting bij de buitendeuren.
– Zicht vanuit de hal op degene die voor de deur staat.
– Rookmelders op iedere etage.
Bron: http://www.politiekeurmerk.nl/bewoners/certicicaat-beveiligde-woning

Wat kunt uzelf doen tegen inbraak?

De kans op inbraak kunt u zelf minimaal maken. Hieronder vindt u enkele tips die toch vaak vergeten worden:
– Ramen en deuren dienen afgesloten te worden.
– Geen ladders laten liggen. Hierdoor kunnen inbrekers gemakkelijk het dak op. Een kliko vastmaken kan dit ook voorkomen.
– Sleutels niet in sloten laten zitten.
– Zorg voor goed zicht in uw tuin. Hierdoor kan de inbreker zich niet goed verschuilen.
– U kunt een camera plaatsen om te zien wie er voor uw deur staat.
– Vermeld niet op Social Media dat u weg bent.
– Maak uw huis ‘bewoond’ als u weg bent. Leg een tijdschrift op de eettafel, laat de gordijnen open of installeer een tijdschakelaar die lampen op verschillende momenten aan en uit laat gaan.

Wilt u meer tips over inbraakpreventie Hoofddorp? Of wilt u inbraakbeveiliging installeren? Neem dan hier contact op met Concept Elektro.